blog item

Sebastian Suseanu

Broker

57 Proprietati

blog item

Antonio Pițigoi

Senior Consultant

“Să-ți vinzi casa fără ajutorul unui agent, este ca și cum ai comanda Margarita fără tequila”.

Antonio Pițigoi este un tȃnăr cu un spirit inovator, pasionat de imobiliare și întotdeauna la curent cu toate noutățile din această piață aflată într-o continuă dezvoltare. Este mereu actualizat cu noile tendințe din domeniu și le propune clienților săi cele mai atractive oferte.

0 Proprietati

blog item

Alina Niță

Senior Consultant

“Acasă este acolo unde începe povestea ta”

Alina Niță este Senior Consultant în compania noastră și un real cȃștig pentru întreaga echipă, datorită experienței sale în comunicare strategică. Acreditată în Romȃnia ca și broker imobiliar, Alina este dedicată total acestui business și implicată în toate etapele de vȃnzare, cumpărare sau închiriere pe care le veți desfășura alături de noi.

90 Proprietati

blog item

Emilia Gioca

Assistant manager / Senior Consultant

“Nu aștepta să investești în imobiliare. Investește în imobiliare și așteaptă”

Emilia Gioca este o fire răbdătoare și am spune noi, un talent în domeniu. Înțelege nevoile clienților săi și îi îndrumă în direcția optimă, astfel încȃt aceștia să facă cele mai bune investiții. În plus, Emilia, licențiată în Drept, oferă clienților și consultanță juridică în procesul de vȃnzare, cumpărare sau dezvoltare imobiliară.

0 Proprietati

blog item

Pușcașu Albert George

Business Manager

“Un lucru pe care îl spun tuturor este să învețe despre imobiliare. Imobiliarele oferă cele mai mari randamente, cele mai mari valori și cel mai mic risc”

Albert Pușcașu este o fire complexă a cărui pasiune extremă sunt vȃnzările. Dezvoltă asta cu succes de ani de zile și a fost implicat în tranzacționarea unor proprietăți exclusiviste pe piața din Romȃnia. Este un bun negociator și face artă din această meserie.

100 Proprietati

accent image