DESPRE NOI

 
AB Properties Imobiliare este un grup inovator de tineri profesioniști cu un impact mare pe piața de real-estate din Romȃnia, experți imobiliari specializați în consultanță, atȃt pe departamentele comerciale, cȃt și pe cele rezidențiale.
Avȃnd o experiență de peste 10 ani în intermedierea proiectelor de tip real-estate, ne concentrăm pe două aspecte majore: tranzacții imobiliare (închiriere, vȃnzare, cumpărare apartamente, case, spații comerciale, spații industriale, birouri) și managementul proprietăților imobiliare.


Cu un accent obsesiv pe nevoile clienților, AB Properties Imobiliare s-a dovedit a fi un broker imobiliar de lux de prim rang, pe o piață aflată într-o continuă expansiune. Asta pentru că scopul nostru este să le oferim întotdeauna clienților o experiență cȃt mai plăcută și sigură pe tot parcursul colaborării noastre. De la consultanță în alegerea locuinței potrivite, pȃnă la consultanță juridică și bancară, AB Properties Imobiliare îți oferă tot suportul necesar pentru ca tranzacția ta să fie un real succes!


Fie că vreți să cumpărați, să vindeți sau să închiriați o proprietate, ori să fiți la curent cu ultimele noutăți din domeniu, AB Properties Imobiliare este locul ideal. Ne puteți contacta telefonic la 0753 898 446 sau prin e-mail la adresa office@abproperties.ro

accent image

CONTACT CONTACT

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate în sistemul de date AB Properties, pentru o perioadă nedeterminată. Și sunt de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate
ADRESA
Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti 98A, 013824, Bucuresti SECTOR 1, Romania
TELEFON
0753898446

Mulțumim pentru ajutor! Un stres de cel puțin un an de când căutăm, după ce am luat legătura cu AB Properties Imobiliare, totul s-a rezumat la mai puțin de 1 săptămână. Am găsit exact ce ne doream, ba chiar mai mult!!! Mulțumim încă o dată! 10 + pentru tot!!

Bogdan C.

Nu mi-a plăcut niciodată să caut apartamente printr-un agent imobiliar pentru că nu am avut experiențe care să îmi demonstreze că agentul imobiliar are în vedere în primul rand interesele mele și mă poate ajuta în vreun fel. Aceasta însă pȃnă la Antonio: calm, relaxat, sincer, atent la detalii, profesionist; îți explică in ce masură așteptările tale sunt realiste, la ce prețuri te poți aștepta în anumite zone, care sunt avantajele și dezavantajele unor locații și de ce unele dintre locații ți s-ar potrivi mai bine; te ajută să înțelegi care sunt clauzele contractuale standard și care sunt clauzele care nu au ce căuta într-un contract. Nu am nimic sa îi reproșez și cu siguranță îl recomand.

Georgiana L.

Cu mare drag îți scriu despre experiența colaborării noastre, de care sunt foarte mulțumită și pentru care sunt extrem de recunoscătoare. Serviciile pe care tu le-ai oferit au fost ireproșabile din punct de vedere profesional. Am apreciat mult seriozitatea și responsabilitatea cu care ai tratat colaborarea noastră și foarte mult punctualitatea, la care eu personal țin foarte mult. 

Gabriela P.

Comunicare excelentă, profesionalism, bun simț, perseverență și livrare de servicii conform a ceea ce promite! Focus pe client și pe satisfacția clientului!

Mihai Bogdan G.