AB Properties

Caută proprietatea visurilor tale

PROPRIETĂȚI ACTIVE PROPRIETĂȚI ACTIVE

PROIECTE PROIECTE

Mulțumim pentru ajutor! Un stres de cel puțin un an de când căutăm, după ce am luat legătura cu AB Properties Imobiliare, totul s-a rezumat la mai puțin de 1 săptămână. Am găsit exact ce ne doream, ba chiar mai mult!!! Mulțumim încă o dată! 10 + pentru tot!!

Bogdan C.

Nu mi-a plăcut niciodată să caut apartamente printr-un agent imobiliar pentru că nu am avut experiențe care să îmi demonstreze că agentul imobiliar are în vedere în primul rand interesele mele și mă poate ajuta în vreun fel. Aceasta însă pȃnă la Antonio: calm, relaxat, sincer, atent la detalii, profesionist; îți explică in ce masură așteptările tale sunt realiste, la ce prețuri te poți aștepta în anumite zone, care sunt avantajele și dezavantajele unor locații și de ce unele dintre locații ți s-ar potrivi mai bine; te ajută să înțelegi care sunt clauzele contractuale standard și care sunt clauzele care nu au ce căuta într-un contract. Nu am nimic sa îi reproșez și cu siguranță îl recomand.

Georgiana L.

Cu mare drag îți scriu despre experiența colaborării noastre, de care sunt foarte mulțumită și pentru care sunt extrem de recunoscătoare. Serviciile pe care tu le-ai oferit au fost ireproșabile din punct de vedere profesional. Am apreciat mult seriozitatea și responsabilitatea cu care ai tratat colaborarea noastră și foarte mult punctualitatea, la care eu personal țin foarte mult. 

Gabriela P.

Comunicare excelentă, profesionalism, bun simț, perseverență și livrare de servicii conform a ceea ce promite! Focus pe client și pe satisfacția clientului!

Mihai Bogdan G.