ID: 1984046
Teren 500 MP | Straulesti
120,000 €
Nu se aplică TVA

Terenul de 500 metri pătrați este disponibil pentru vânzare, poziționat în proximitatea Restaurantului Doi Cocosii, în zona Straulești, aproape de lacul Straulești. Certificatul de urbanism este în vigoare și terenul este liber de orice sarcini. Acesta se află într-o zonă cu case spațioase în vecinătate, având o suprafață de 500 mp și o deschidere la drumul principal de 20 de metri, cu o adâncime de 25 de metri. Terenul beneficiază de utilități precum apă, canalizare , gaze și electricitate. Accesul către mijloacele de transport în comun și stația de metrou Straulești este facil. Pentru mai multe detalii, colegii nostri va stau la dispozitie!
TIP PROPRIETATE:
Teren
LOCAȚIE:
Straulesti
ETAJ:
P+2E

FACILITĂȚI:

Amenajare străzi
  • Străzi asfaltate
  • Iluminat stradal
  • Mijloace de transport în comun
Urbanism
  • Certificat de urbanism
  • Autorizație de construcție
Utilități teren
  • Apă
  • Canalizare
  • Curent
  • Gaz
  • Utilități în zonă
CERE DETALII PROPRIETATE
Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate în sistemul de date AB Properties, pentru o perioadă nedeterminată. Și sunt de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate

Contact Contact

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate în sistemul de date AB Properties, pentru o perioadă nedeterminată. Și sunt de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate
ADRESA
Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti 98A, 013824, Bucuresti SECTOR 1, Romania
TELEFON
0753898446

Mulțumim pentru ajutor! Un stres de cel puțin un an de când căutăm, după ce am luat legătura cu AB Properties Imobiliare, totul s-a rezumat la mai puțin de 1 săptămână. Am găsit exact ce ne doream, ba chiar mai mult!!! Mulțumim încă o dată! 10 + pentru tot!!

Bogdan C.

Nu mi-a plăcut niciodată să caut apartamente printr-un agent imobiliar pentru că nu am avut experiențe care să îmi demonstreze că agentul imobiliar are în vedere în primul rand interesele mele și mă poate ajuta în vreun fel. Aceasta însă pȃnă la Antonio: calm, relaxat, sincer, atent la detalii, profesionist; îți explică in ce masură așteptările tale sunt realiste, la ce prețuri te poți aștepta în anumite zone, care sunt avantajele și dezavantajele unor locații și de ce unele dintre locații ți s-ar potrivi mai bine; te ajută să înțelegi care sunt clauzele contractuale standard și care sunt clauzele care nu au ce căuta într-un contract. Nu am nimic sa îi reproșez și cu siguranță îl recomand.

Georgiana L.

Cu mare drag îți scriu despre experiența colaborării noastre, de care sunt foarte mulțumită și pentru care sunt extrem de recunoscătoare. Serviciile pe care tu le-ai oferit au fost ireproșabile din punct de vedere profesional. Am apreciat mult seriozitatea și responsabilitatea cu care ai tratat colaborarea noastră și foarte mult punctualitatea, la care eu personal țin foarte mult. 

Gabriela P.

Comunicare excelentă, profesionalism, bun simț, perseverență și livrare de servicii conform a ceea ce promite! Focus pe client și pe satisfacția clientului!

Mihai Bogdan G.